Reflexintegratie Amersfoort

Hallo doorzetter :) gegoogeld op Reflexintegratie Amersfoort/Utrecht, of op Primaire reflexen?  Hoera je hebt mij gevonden.

Op deze pagina vertel ik iets over mijzelf.

Mijn naam is Nanco Mulder. Geboren in 1965 te Amsterdam. Ik ben de optelsom van alles wat ik tot nu toe heb ervaren en bestudeerd.

Een lange reis die haar eindpunt vindt in de Primaire Reflexen. Voor de primaire reflexen (RPRM) ben ik geschoold door Margaret Mulder uit Renkum.
zie haar Opleiding Primaire Reflexen RPRM

Je zult al een flinke zoektocht achter de rug hebben voordat je uitgekomen bent bij reflexintegratie Amersfoort/Utrecht.
Dat herken ik als geen ander.

De reguliere gezondheidszorg heeft mij door de jaren heen maar ten dele gebracht wat ik zocht. Reeds als kind voelde ik mij een buitenbeentje en lag ik eruit in de klas.
Het onverwachte overlijden van mijn vader en de daaruit voortvloeiende angsten resulteerden op jonge leeftijd in ontworteling aan de basis.
Het ene baantje volgde het andere baantje in snel tempo op en fysiek gezien ontwikkelde er zich een ernstige vorm van reuma. Op den duur kon ik niet meer werken en daardoor belandde ik in de WAO.
Weinig geld, geen structuur, het een haakt in het ander.

Mijn starheid, wilskracht en koppigheid monden uit in een lichaam wat gebukt ging onder de reuma. Al met al wist ik niet wie ik was en hoe ik moest leven.
De dingen die ik aangedragen kreeg werkten niet of ten dele voor me.
Ik heb me eigenlijk altijd een mislukkeling gevoeld. Fysiek, mentaal en qua werk, alles liep steeds op niets uit. De mijzelf opgelegde verwachtingen zijn allemaal niet uitgekomen.
Wonderlijk genoeg zijn de fysieke symptomen en de instorting de ingang geweest om erachter te komen waar het bij mij in beginsel om draait.

IK MAG ZIJN WIE IK BEN.

Gezondheid herwinnen na ziekte loopt zo ook bij mij als een rode draad door mijn leven en het minutieus afpellen van de situaties heeft mij  uiteindelijk teruggebracht bij de kern van oorzaak.

Alle primaire reflexen zijn nu met elkaar verbonden.

Een totale reset heeft mij rust in de basis gegeven en van daaruit kan ik verder.
Vanaf nu hoef ik me niet meer bezig te houden met het eeuwige bestrijden van gevolgen.
De oorzaak is echt getackeld.
De verkregen innerlijke rust schept de ideale voorwaarden waardoor het lichaam weer toe kan komen aan opbouw en vitaliseren.
Allerlei functies hervinden hun natuurlijke verband  en gaan weer functioneren voor de volle 100 %.

Nu ik daarvan doordrongen ben, doe ik niets liever dan anderen deelgenoot maken van die kennis en hen begeleiden op het traject van herstel.