Reflex Integratie ervaringen nemen Twijfel weg

Deze reflexintegratie ervaringen nemen twijfel weg.
Lees reflextherapie ervaringen over de blijdschap en de resultaten die reflexintegratie je kunnen opleveren.
Wees gerust, neem verantwoording voor je eigen proces en het komt goed.

Boek een Gratis en Vrijblijvend Consult met mij.

Ontdek of ik de juiste persoon ben voor jou.
Wat is je hulpvraag? Waar wil je naar toe?
Mij gaat het om het allerbeste voor jou in jouw tijd en tempo.
Het allerbeste voor jou op alle vlakken op alle niveau’s voor je totale zijn.

Ik neem graag de tijd voor je in een 20 minuten durend telefoongesprek
of een zoom meeting van 30 minuten.
WhatsApp 0648400051

Ervaringen Primaire reflexen

Heb je vragen en of opmerkingen over deze primaire reflexen ervaringen?
Bel of app Nanco op 06 484 000 51

Terug naar hoofdpagina Reflexintegratie

Na een uitgebreide intake heb ik de keus gemaakt om te starten met een behandeling primaire reflexen. De reden waarom ik dat heb gedaan is omdat ik graag minder onrust in mijn lijf wil ervaren, rustiger wil slapen en niet meer of minder de paniek wil ervaren bij het ontwaken. Daarnaast kon ik erg besluiteloos zijn en leefde te vaak naar de behoefte van de ander.

Eerdere benaderingen –van cognitieve gedragstherapie tot aan mindfulness- om meer rust en kalmte te ervaren hebben mij onvoldoende resultaat geboden.

Waarom ik enthousiast ben over dit traject is omdat het lijf en de daar bij behorende reflexen wordt aangesproken en niet je hoofd – het cognitieve-. Zo heb ik het ook ervaren.

Daar was ik aanvankelijk wat sceptisch over en voelde enige vorm van weerstand. Echter na de eerste sessie ben ik overtuigd geraakt van de kracht van een dit traject, omdat ik na de sessie direct meer stevigheid en vertrouwen in mijzelf mocht ervaren.

Het traject ervaringen reflexintegratie was mooi, ontroerend, intens en leerzaam. Ik heb het (zelf)vertrouwen weer gevonden, daardoor daadkrachtiger geworden en ben gedurende het traject meer en meer voor mijzelf gaan staan. Ik leef niet meer naar de verwachting van een ander. Het gevolg is innerlijke rust en ontspannen wakker worden.

Nanco is een empathisch, betrokken therapeut, die de tijd neemt en zorgvuldig de behandeling inzet.

Zijn deskundigheid, betrouwbaarheid en ervaringen heb ik als zeer prettig ervaren.

Nanco kende ik al op diverse (natuurlijk niet-) toevallige wijzen. Toen ik nader op zoek ging naar een vertrouwenspersoon om mijn diepere gevoelens te doorgronden, naar hoe anderen op mij reageren en waar ik zelf last van heb, was er blijkbaar al een vertrouwensband gegroeid. Tijdens een orienterend gesprek bleek het ‘behandelen’ van mijn primaire reflexen (nooit van gehoord) een gouden greep. Ja, ook met humor hoor: vrij naar Wim de Bie en zijn moeder: “Ik wil wel een vriendin maar daar ben ik voor behandeld” gingen we het traject in.

Dat verliep niet volgens een vast programma. Diverse keren kwam ik ‘op sessie’ met een actueel dilemma. Dan ging Nanco als healer voelen wat er speelde en welke antwoorden mijn lichaam gaf. Nou, dan kwam de volgende primaire reflex wel de volgende keer. Neem de tijd. Dus relax met je reflex!

Gedurende pak weg zes maanden ontmoetten we elkaar. Altijd ging ik weer blij en haha ‘verlicht’ naar huis, vaak met een direct toepasbare lering. Een van de grootste inzichten als druk mannetje: dat ik óók goed, oké, ben als ik gewoon mijn mond hou. Inmiddels weet ik dat niet elke mens álle negen primaire reflexen hoeft laten behandelen, of beter gezegd: in balans laten brengen. Bij mij was het kompleet toen ze allemaal aan de beurt waren geweest, in ‘willekeurige’ volgorde.

De afronding is inmiddels enkele maanden geleden. Mijn reflexintegratie ervaringen zijn divers. Ik voel mij lekker in balans. Ik doe niet minder dingen maar vind veel meer rust in wat ik doe. “First things first”. Toen Nanco mij verzocht mijn ervaring op te schrijven, zou ik vroeger de volgende dag beloofd hebben. Nu zit er twee weken tussen. Veel relaxer!

Dank je wel Nanco en tot…..

Van nature ben ik nogal sceptisch over alles wat niet wetenschappelijk verklaarbaar is: als het gesprek over chakra’s en energiebanen gaat dan haak ik snel af.

Toen ik Nanco via de zeilvereniging leerde kennen en hoorde zeggen dat zijn beroep “Healer” was, kon ik mijn lachen dus amper inhouden.

Na verloop van tijd heb ik Nanco beter leren kennen en ben ik hem vooral gaan waarderen vanwege zijn analytisch vermogen wat betreft mensen en hun eigenaardigheden en problemen, en om zijn humoristische manier om hier mee om te gaan.

Later merkte ik ook dat Nanco via zijn handen en visualisaties een energie over kan brengen die misschien niet verklaarbaar, maar wel heel heilzaam is. Omdat ik last van mijn heupen en rug had, heb ik me over laten halen om een serie behandelingen volgens de methodiek van Primaire Reflexen bij hem te ondergaan.

De behandelingen waren heel bijzonder: een mengeling van visualisatie-oefeningen, herhalende aanrakingen/bewegingen op of bij de lichaamsdelen die het betreft (allemaal over de kleding heen), maar ook veel “hocus-pocus” in mijn beleving: spirituele teksten die worden uitgesproken, en momenten waarop “aan het lichaam wordt gevraagd” of de behandeling die dag mag plaatsvinden of is geslaagd.

Mijn reflexintegratie ervaringen, wat heeft het opgeleverd? Het is lastig om per behandeling concreet resultaat te benoemen, maar ik merk wel dat er door de behandelingen (nu 3 maanden geleden) veel meer rust en stabiliteit in mijn lichaam is gekomen. Tijdens de behandelingen voelde ik ook vaak een intense ontspanning, alsof mijn hele lichaam vloeibaar werd. Al met al een geweldige ervaring!

Ik kwam Nanco tegen op een terras en we raakten aan de praat over gezondheid. Ik vertelde hem over mijn ellenlange zoektocht naar onder andere een goede kaakpositie, een zogenaamde kaak dysfunctie order. Zijn gepassioneerde verhaal raakte mij meteen. alsof alles op zijn plek viel.

We zijn de volgende dag meteen aan de slag gegaan en het voelde onmiddellijk goed, waarna een serie van 12 behandelingen volgde met verbazend resultaat.

We hebben samen een wonderbaarlijke tocht afgelegd, in meerdere opzichten, heel gewoon en toch zo bijzonder. Wie had kunnen verwachten dat een biertje op een terras zou leiden tot een holistische behandeling die mij weer stappen verder in het leven zou zetten.

Sinds mijn geboorte heb ik een hersenbeschadiging als gevolg van zuurstof tekort, hierdoor ben ik spastisch.

Toen ik Nanco ontmoette en hij vertelde over primaire reflexen en welke gevolgen deze vandaag de dag nog kunnen hebben voor je lichaam en op je gedrag was ik erg onder de indruk. Zou mij dit kunnen helpen?

Inmiddels heb ik alle behandelingen achter de rug en ja het heeft me enorm geholpen. Ik heb meerdere reflexintegratie ervaringen.
Ik heb niet alleen inzichten in wat ik doe/deed als gevolg van de reflexen en hoe ver dat ook door werkt, op alle lagen: fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel.
Ik voel ook écht verandering in mijn zijn. Ik sta steviger, voel me meer ontspannen, er stroomt meer energie door me heen.

Ik voel me een voller, volledig mens door de behandelingen.
Bovendien is Nanco zeer deskundig, professioneel en empatisch. Hij weet precies wat nodig is en zorgt voor een prettige, veilige sfeer.

Ik heb Nanco ervaren als een integere, betrokken therapeut met humor die niet schuwt om te confronteren en zijn waarheid te spreken. Dat waardeer ik enorm, ik ben niet van de zachte heelmeesters.

Ik had vooraf nog nooit van reflexintegratie ervaringen gehoord en ik kon me er weinig voorstelling van maken, maar ik zag een dierbare vriendin die behandeld werd door Nanco ontzettend positief veranderen, letterlijk in haar lijf zakken.

Ik kon wel begrijpen dat nog werkzame reflexen veel energie kosten als ze niet meer werkzaam horen te zijn, maar daar hield het op voor wat betreft het begrijpen en heb ik me ‘overgegeven’ aan Nanco’s kunde.

Wát Nanco nou precies gedaan heeft is mij nog steeds grotendeels een raadsel, maar hij heeft mij in een kleine tien behandelingen verspreid over ongeveer vijf maanden ontzettend geholpen:

Ik kwam binnen bij hem wanhopig en onmachtig, afgesneden van mijzelf, veel in mijn hoofd en twijfelende, met weinig energie en moeite om voor mezelf te gaan staan.

Na zijn behandelingen voel ik mij steeds meer thuis in mijn lijf, een proces dat nog steeds doorgaat overigens. Ik ben veranderd van een slachtoffer naar iemand die de touwtjes weer in handen pakt en ook dat is nog door aan het ontwikkelen. Ik voel me meer ontspannen, heb meer levensvreugde en ik ben stukken meer in contact met mijn intuïtie. En last but zeker niet least: ik heb een heel stuk meer energie.

Ik zou het iedereen aanraden, zelfs aan degenen zonder een hele waslijst aan klachten.

Toen Nanco voor het eerst en onverwachts de woorden “reflexintegratie ervaringen van de primaire reflexen” tegen mij uitsprak sloeg mijn fysieke lichaam even helemaal op hol en ik voorvoelde stante pede dat daar de oplossing in zou liggen na een jarenlange zoektocht binnen de medische en de para-medische wereld zonder het gewenste resultaat.

Achteraf zijn we nog altijd verbaasd over de felheid van mijn lichaam en de intuïtie die meteen doorhad dat ik hierin de juiste ingang vond.

Ik begon ter plekke aan HEM uit te leggen wat IK ervan begreep en hij op zijn beurt was weer verbaasd hoe ik dat allemaal kon weten. Intuïtie,…….

Puntje bij paaltje heeft Nanco een spoedbehandeling bij Margaret Mulder (de grondlegster van de methode) weten te regelen en ben ik drie dagen later het traject ingegaan.

Er bleken al decennia lang 5 reflexen vrij spel te hebben.

Mijn zwakke lichaam toen ter tijd gaf steeds aan 5 weken tussentijd nodig te hebben voor de vervolgafspraak. Die tijd heb ik als heilzaam ervaren waardoor ik voeling bleef houden met de inwendige veranderingen. Zo heb ik ze los van elkaar leren voelen. Keer op keer keek ik uit naar de volgende sessie omdat ik na jaren tobben iemand had gevonden die de complexheid van mijn innerlijke dynamiek begreep en er echt iets aan kon veranderen.

Het is het meest wonderlijke traject geweest in mijn hele leven. En ik ben nog iedere dag dankbaar voor het feit dat Nanco Mulder woorden ooit in mijn bijzijn uit heeft gesproken.

Voorheen ervoer ik mijn lichaam als gespleten. Het leidde een eigen leven en ik had er geen grip op.

Ik sliep slecht, vaak maar 3 a 4 uur per nacht ook als kind had ik daar al mee te kampen.

Ongecontroleerde spierspanning maakte mij moe zonder mij ooit te kunnen ontspannen of rust te kunnen vinden.

Ook geloofde ik keer op keer dat de artsen iets over het hoofd zagen maar kon niet beschrijven wat mij dwars zat.

De 1001 verschillende sensaties in mijn lichaam werden door doktoren en behandelaren afgedaan als psychisch en dat heeft me jarenlang eenzaam gemaakt. De behandeling heeft de jarenlang opgebouwde spanning langzaam maar zeker doen afvloeien. Na 6 maanden realiseerde ik me op een ochtend dat ik een nieuw mens was geworden. Ik had het gevoel dat ik op die morgen samen viel met mijn lichaam en dat iedere cel in mijn systeem akkoord was, dat ik een vrouw uit een stuk was. EINDELIJK !!! Toen ik er mijn agenda op nasloeg om te zien wat de oorzaak van dat nieuwe gevoel kon zijn ontdekte in dat ik 6 maanden voorheen was begonnen aan de reset van de primaire reflexen. Nu ben ik alweer twee jaar PR vrij en herken ik in mijn omgeving gedrag en belastingen in andermans systeem. Het heeft mij mijn ogen geopend en dat wil ik graag met anderen delen. AHO.