Reflextherapie Honderd procent Persoonlijke aanpak

Wat ik voor ogen heb met jouw reflextherapie is een honderd procent persoonlijke aanpak. Met als doel de optimale reset van jouw totale zenuwstelsel. Zodat jij je weer vitaal en gezond voelt. Je eindelijk weer tot rust en thuis komt in jezelf. Na jouw traject Reflexintegratie Therapie vertrek je opgeknapt en tevreden om niet meer terug te hoeven komen. Langer dan 20 jaar heb ik mij zelf getraind om breed te kijken en te voelen. Ik heb mij die ruime bandbreedte eigen gemaakt, alle kennis en oplossingen bied ik jou tijdens de sessies aan. Ik denk niet vanuit de klacht, maar kijk naar wat jij nodig hebt. Durf je deze bijzondere reis aan met Nanco Mulder?

Reflextherapie

Wat gebeurt tijdens Reflexintegratie Therapie?

Bij je reflextherapie / reflexintegratie therapie keer ik terug naar momenten waar jij onvoldoende tijd, aandacht, liefde en veiligheid hebt ervaren om nu een gelukkig leven te leven. Ik heb de kennis en ervaring om precies die momenten te traceren, hier ruimte aan te bieden en niet doorleefde gevoelens alsnog te erkennen.

De kern ligt vaak op onderbewust niveau wat niet altijd toegankelijk lijkt, maar immer wakker is. Als behandelaar ben ik aangelijnd en afgestemd op fijngevoelig bewustzijn van deze onzichtbare wereld. Via de kinesologische spiertest speur ik naar informatie die diep ligt verscholen in het menselijk lichaam en waarmee ik kan werken aan de optimale reset van jouw zenuwstelsel. Vanuit een behandeling ontstaat ontspanning en lossen energetische blokkades op. Echter onbewust is het patroon vaak nog deels aanwezig, terugval in oud gedrag is hiervan een duidelijk teken.

Het gehele traject reflextherapie / reflexintegratie therapie werkt in stappen naar een optimale reset van jouw totale zenuwstelsel toe. Logisch dat er stukken zijn met weerstand, vermoeidheid, geen zin hebben in een sessie, angst of een deel waar schaamte op zit. Deze zaken maken het niet makkelijker, toch duiden zij juist op vorderingen in het proces. Onbewust komen onderdrukte gebieden aan de oppervlakte en vragen om aandacht en liefde.

Ga je het hele traject met behandelingen door dan ervaar je direct de lichamelijke verandering. Meer energie en rust, omdat je niet langer de storende reflex hoeft te controleren. Ook op de langere termijn laten de behandelingen een positieve ontwikkeling zien op lichamelijk, mentaal, sociaal en/of emotioneel gebied.

Dikwijls verbeteren motoriek, aandacht en concentratie opzienbarend. Je komt meer in je kracht, je zelfvertrouwen neemt toe. Ook verbetert jouw stofwisseling, waardoor je meer energie krijgt. De effecten beginnen vaak verrassend snel. Het kan zijn dat de veranderingen zich geleidelijker aandienen. Weken of maanden later kunnen nog verbeteringen merkbaar worden die wat meer tijd nodig hebben.

Uit hoeveel behandelingen bestaat je traject?

Dit is afhankelijk van hoeveel primaire reflexen continu bij je storen . Het aantal verstoorde primaire reflexen wordt duidelijk tijdens onze kennismaking via een test primaire reflexen. Vanuit deze functionele test van circa 30 minuten wordt duidelijk hoeveel en welke reflexen verstoord zijn. Tegelijk kijken we of er genoeg vertrouwen is om samen te werken aan jouw reflexen.  Vanuit deze basis kunnen we een inschatting maken van de duur en de kosten van het traject. De wijze waarop je je tot het leven verhoud kan een grote transformatie doormaken.

Mijn nadrukkelijke uitnodiging  is om het hele traject af te ronden. Speelt weerstand je parten, schroom dan niet om contact op te nemen via e-mail of telefonisch. Een klein tussentijds zetje van mij in je rug kan net even dat verschil maken. Je blijft dan op de koers zitten die je bij aanvang voor ogen had.

Het is net jongleren. Heb je de ene reflex gedaan dan verandert je totale balans en popt er mogelijk een andere nog niet onder controle gebrachte reflex op. Als al je reflexen onder controle zijn is er rust en sta jij in jouw kracht! Aanvullende info

Hoe werkt het in de praktijk?

In onze kennismaking hebben we samen het traject besproken en het beste moment bepaald om te starten. Het vervolg is een verdiepende intake, via een scala van uiteenlopende vragen ontstaat er een helder beeld van jouw innerlijke landschap. Veel vage klachten vormen samen immers een volledig beeld.

De intake is een belangrijk instrument voor jouw bewustzijn op het totaal, zowel mentaal als fysiek. Je wordt bewust van je welke als stressvol ervaren momenten in je leven je nu nog bewegen en laten reageren zoals je doet. Dit bewustzijn is heel belangrijk om je reflexen onder controle te krijgen.

Daarna volgt de inhibitie / onder controle krijgen van je primaire reflexen. Tijdens een behandeling reflextherapie lig je op een behandeltafel, ben je gekleed en heb je je schoenen uit. De ideale kleding zit makkelijk en is hoog gesloten bij de hals in verband met je maximale gevoel voor veiligheid (dikke sokken zijn een aanrader).

De sessie verloopt voornamelijk in stilte om goed te kunnen voelen wat er in en om je heen met je gebeurd en je hoofd geen kans te bieden om te protesteren. Tijdens de behandeling primaire reflexen raak ik je nauwelijks aan. Jouw spanningen / stress voer ik af. Voor een optimaal resultaat van een behandeling primaire reflexen is mijn advies om minimaal 24 uur van te voren geen alcohol of drugs te gebruiken.

10 redenen waarom behandeling altijd loont

Reflextherapie, van jouw baby overlevings reflexen, loont altijd,
of je nu peuter, kleuter, kind, puber of volwassene bent.

1   je zenuwgestel wordt gereset > je bent weer thuisgekomen in jezelf.
2   je reflexen zijn onder controle > je voelt je weer vitaal en gezond.
3   je balans tussen hoofd, hart en handelen wordt hersteld.
4   je stress vloeit af.
5   je spierspanningen nemen af.
6   je behandeling is pijnvrij.
7   je behandeling is medicijnvrij.
8   je klachten nemen af.
9   je bewustzijn op wat er in en om je lichaam gebeurt neemt toe.
10 je hoeft tijdens en na je primaire reflex therapie geen oefeningen te doen.

Home